Napoved dogodkov

Spoštovani,
 pošiljam  obvestilo  program Letnega srečanja VGN, ki bo 29.9.2021 v Planinski koči na Planini nad Vrhniko ter  o zaključku  seminarja VGN za l. 2021. Kot je opozorjeno je potrebna prijava in seveda izpolnjevanje pogoja PCT.
Za VGN MDO Ljubljana je to srečanje tako rekoč “na pragu” in  upam, da se ga boste udeležili. Sama se tega srečanja ne morem udeležiti, z PD Mercator odhajamo na potepanje po Biokovem,  le-to nam je lani odpadlo. 
Čestitam vsem letošnjim tečajnikom VGN in upam da bomo naše delo pri varstvu narave nadaljevali skupaj.
Prijetno in upešno druženje vam želim,
Nevenka Rajhman
VGN MDO Ljubljana
Spoštovani, bliža se jesen in naše jesenske aktivnost. Posredujem vam obvestilo strokovnega sodelavca PZS Prašnikar Dušana o letnem srečanju varuhov gorske narave. Navedene so predvidene aktivnosti, kot piše pa podrobnosti še sledijo. 
Prosim vas, da o tej aktivnosti obvestite odseke VGN in GS ter zainteresirane varuhe, ljubitelje narave, ki niso organazirani v odsek, a kot posamezniki delujejo v društvih.
V mesecu oktobru ali novembru pa planiramo naše letno srečanje VGN na območju MDO Ljubljana. Ali bo to srečanje na sedežu PD Ljubljana Matica ali kot lani preko interneta pa seveda še ne vem-o.
Upajmo, da se vidimo v “živo”. 
Vsekakor ostanite-mo zdravi in do naslednejga obvestila uživajte v naravi tako v dolini, kot kje višje.
Lep pozdrav,
Nevenka Rajhman
OVGN MDO Ljubljana